Yenidoğan bebekler için salıncak ve beşik tercihi

Yenidoğan bebekler için salıncak ve beşik tercihi yaparken güvenilir, kaliteli ve ihtiyacınıza en uygun bebek salıncakları ve hamak beşikler için Astariaart farklı alternatifleri bir arada sunmakta.

Yenidoğan bebekler için salıncak ve beşik tercihinde en çok dikkat edilecek konu güvenlik ve ürünün sizin ihtiyaçlarınıza tam cevap verecek kalitede olması. Bebeğinizin ilk altı aylık döneminde uykusuzluk, uykuya direnç hem bebek hem de ebeveynlerin en büyük sorunu olmakta. Kaliteli bir uyku süreci için bebeğin sallanması yüzyıllardan bilinen ve kullanılan en etkili yöntem.

Tavana asılan salıncak ürünlerinde farklı ihtiyaçlara göre yenidoğan bebek salıncaklarının arasında en uygununu seçmek konusunda farklı ürünleri ile Astariaart salıncakları, 2017 yılından beri her annenin ilk tercihi olmak konusunda kalitesiyle fark yaratmakta.

Yenidoğandan itibaren kullanılabilen uyku salıncakları ve hamak beşikler özellikle ilk altı aylık süreçte bebeğin uykuya kolay geçmesi ve kaliteli bir uyku için tercih edilmektedir. Gaz problemi yaşayan bebekler ve kolik bebekleri uyutabilmek için sallanmak rahatlatıcı ve bu sorunların azaltılmasında yardımcı olmakta. Uykusuz anneler için uyku salıncakları ve hamak beşikler hem kendi uyku süreçlerini arttırmakta hem de bebeğin ara ara uyanmasını azalttığından annenin daha uzun ve kaliteli bir uykusu için vazgeçilmez bir çözüm sunmakta.

Bebeğin ilk altı aylık döneminde kullanılabilecek uyku salıncağı, hamak beşik, baby swing gibi ürünler özelliklerine göre farklı yaşlara kadar kullanılabilmekte. Uyku salıncağı arka kısmı dik olarak kurulup sırt destek yastığı ile normal bir bebek salıncağı gibi de kullanılabildiği için 5 ila 6 yaşa kadar kullanılabilecek uzun süreli bir ürün olarak ön plana çıkmakta. Hamak beşikler ve baby swing ürünlerimiz ise ebeveyn gözetiminde 2 ila 3 yaşa kadar kullanılabilmekte.

Ayrıca 6. aydan itibaren kullanabileceğiniz bebek salıncağı ürünlerimiz 6 yaşa kadar kullanılabilmektedir. Altıncı aydan itibaren kullanılan salıncak modelleri arasında puffy swing serisi salıncaklarımız konforuyla en çok tercih edilen çocuk salıncağıdır.

Ev tipi bebek salıncakları tavana asılabildiği gibi satın alınacak bir barfiks demiri ile kapı boşluğuna da asılabilmekte. Salıncakların kurulumu için tavan betonuna onluk matkap ucu ile iki adet yuva açılıp set içinde gönderilen kapalı kancalı çelik dübeller yuvaya çakılmaktadır. Dübellerin tavana sabitlenmesi için alt kısımdaki somunun en sona gelene dek çevrilmesi yeterli olmaktadır. Dübeller sabitlendikten sonra halatı dübelden geçirip kendi ağırlığınız ile test etmeyi ihmal etmeyin. Bebek salıncakları için kullanılan dübellerin her biri 100 Kilodan fazla ağırlık taşıyabilir. Burada dikkat etmeniz gereken dübelleri tavana çakmadan önce dübelin uç kısmındaki parçanın sökülmemesi ya da o parça ile oynanmaması. Dübel tavana çakılıp, alt somun sıkıldığında dübelin uç kısmındaki parça aşağı doğru inerek dış çeperindeki gömleği açarak dübelin beton içine sabitlenmesini sağlamaktadır. Tavana asılan salıncağın kolayca söküp takılabilmesi için set içindeki karabinalar dübellere takılıp halat karabinalardan geçirildikten sonra salıncağı istediğiniz yükseklikte kurabilirsiniz.

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Veya Reset password